За нас

Добре дошли в пъстрия виртуален свят на BEBA!

Посрещаме Ви с богато разнообразие от предложения, следващи най-новите световни тенденции в бебешката, детска и тийн мода. При нас ще откриете вдъхновяващи съчетания между висококачествени и нежно докосващи материи в разнообразни цветове, красиви и стилни модели на дрехи и обувки, носещи комфорт и самочувствие, както и дизайнерски аксесоари, които допълват последните щрихи за идеалната визия на всички малки и пораснали деца.

Вече 16 години се радваме на Вашето доверие с първокласните продукти на водещата испанска марка Mayoral. За да Ви подарим още повече прекрасни емоции и да оправдаем очакванията на най-взискателните Ви вкусове, сме готови да поканим на модния ни подиум и високия клас на испанския бранд - Abel and Lula. В обновеното онлайн пространството на BEBA ще откриете и новите колекции на италианските топ марки Sarabanda и iDO, с които изборът на модерна ежедневна или официална визия за Вашето дете се превръща в истинско удоволствие. Платформата ни позволява лесно и бързо пазаруване, качествено обслужване и бърза доставка с удобни за Вас опции за плащане.

Ако имате нужда от професионално мнение и индивидуално отношение, нашите консултанти Ви очакват и във физическия ни магазин в сърцето на гр. Пловдив Мол Плаза ул. Д-р Георги Странски 3, за да улеснят избора Ви за желания подарък.

„Децата са нашето най-голямо вдъхновение, а любовта ни към тях – неизчерпаемият извор на енергия, която влагаме ежедневно в работата си. Вярваме, че те заслужават да се чувстват свободни, щастливи и уверени в дрехите и аксесоарите, които избират, затова наша лична мисия е да им предлагаме най-доброто от световния пазар.“ - Петя Ангелова, собственик на магазин BEBA.

КЪМ НАЧАЛО