За нас

Ние сме креативни, ценим красивото и много обичаме децата.

Съчетахме всичко това с идеята малчуганите да се чувстват удобно, да са модерни и да имат добро самочувствие. Независимо дали са малки, големи или ... още по-големи.

Вече 15 години подбираме детски облекла, предлагайки на пазара най-доброто в света на детската мода. Правим това с любов и специално внимание към потребностите и вкуса на всеки родител и на всеко дете от 0 до 16 години.

В последните 5 години предлагаме детски дрехи на испанската фирма Mayoral – водещия бранд за детска мода в Испания и един от най-нашумелите и добре развиващи се в Европа. Марката създава и разпространява детски дрехи и аксесоари в над 50 страни, чрез своята мрежа от 130 магазина и 6500 точки на продажба в целия свят.

Добрата новина с днешна дата е, че шопинг манията продължава с още по-добри условия за пазаруване, вече и онлайн. Тук ще намерите актуалните ни колекции, промоции, условията и> начините на доставка и плащане. А любителите на традициционния шопинг ще открият новия ни магазин на ул. „Златю Бояджиев” срещу Новотел Пловдив.

Ние сме от щастливците, които носят радост, красота и удобство на прекрасните малчугани ина порастналите тиинейжъри. За нас е удоволствие да работим с вас и за вас!

Очакваме ви.


РАЗБРАХ!Ф

За да подобри Вашето преживяване този сайт използва кукита :)